Protegim el Bosc!!

Dades de l'entitat

Nom
Agrupació de Defensa Forestal-ADF
Adreça
Plaça de la Vila, 1
Codi postal
08339
Població
Vilassar de Dalt
Comarca
Maresme
Telèfon
686680209
Adreça de correu electrònic adfvilassar231@hotmail.com
Àmbit
social
Nombre de socis
25
Quota
No hi ha quotes
Data de constitució de l'entitat
31-12-1994

RECOLLIDA DE PINYES RESERVADA?

Quants de nosaltres no ens hem trobat amb un o varis individus a dins de la nostra finca forestal, agafant pinyes, impassibles i impunement. Davant de la impotència del propietari "Els recol.lectors", fan la seva. No es que estiguem en contra de la recollida de pinyes, però dins de casa seva tothom pot o vol fer el que creu convenient.

-Hem de recordar que la majoria d'aquesta gent, no ténen documentació, que el benefici majoritari no el treuen ells, i que estan robant un fruit del bosc, sense que el propietari ho sapiga.

Llegeix més

L´ADF PRESENT A LA FESTA MAJOR

Com ja es habitual, l´ADF ha participat activament en totes les activitats de la Festa Major on ha estat requerida la seva presència, tant per l´Ajuntament com per l´organització dels actes.
Actes dels geganters, Correfocs, Baixada de Carretons, Festa de l´Escuma, Piromusical ( junt amb bombers ), i d´altres (Diada del Futbol,..) han sigut escenari de treball dels voluntaris de l´ADF, tant en tasques de prevenció i seguretat
Llegeix més

ESTRALLS DE LA NEU I EL VENT

Els excepcionals fenómens meteorológics esdevinguts aquestes darreres setmanes ,primer la nevada , i especialment els forts ,i gens normals, vents , varen causar molts estralls al bosc,i a la vila, tot i que afortunadament sense desgràcies personals.
Llegeix més

APROVACIO CONVENI AJUNTAMENT

En el darrer Ple de l´Ajuntament del passat dia 31 de Gener 2009, es va aprovar per unanimitat, el Conveni entre Ajuntament i ADf, amb validesa per 3 anys, prorrogables, i que estableix les rel.lacions entre ambdues institucions, la col.laboració de l´ADF en les activitats de la Vila, i les seves pròpies de tasques de prevenció i extinció d´incendis forestals.
Llegeix més

LES ADF ES PREPAREN PER A LA CAMPANYA FORESTAL

El voluntariat de les ADF del Maresme i Sud-Est del Vallès Oriental preparats per a la campanya d'incendis 2009
Dijous 11 de juny la Federació ADF Maresme ha convocat per 11è any consecutiu a la reunió de coordinació i preparació de campanya als diferents cossos d'intervenció dels incendis forestals que treballen a l'àmbit del Maresme i el Sud-Est del Vallès Oriental.
Llegeix més

ENS QUEDEM SENSE PARC DE SANT MATEU

La famosa crisi ha arribat al Parc de Bombers de Sant Mateu.
La Generalitat ha retallat despeses, i entre altres, ha eliminat el PARC DE SANT MATEU, que teniem des de fa varis anys a Vilassar. De moment la decisió es per aquest estiu.
Aixó vol dir que no tindrem al nostre poble el vehicle de Bombers que tenia la base, de 11 del matí a 20 hores, al Parc de Bombers de l´antic Escorxador.
Llegeix més

FORMACIO NOUS VOLUNTARIS

La formació és básica per a la seguretat dels voluntaris i l´eficàcia de la seva feina, en un entorn tan perillós com és el foc.
Llegeix més

REVETLLA DE SANT JOAN : NOMES UN ENSURT

La passada revetlla de Sant Joan, data especialment crítica, va començar amb un fort ensurt : un coet que va caure al bosc de Les Ginesteres, i que gràcies a la rápida intervenció de l´ADF, va ser apagat inmediatament. Varen venir 2 camions de bombers, pero no va caldre la seva intervenció.
La resta de la revetlla varen ser petites intervencions : focs de matolls, papereres, algún contenidor,...provocades pel petards i el poc civisme d´alguns.
El més important és que ningú va fer-se mal, i tothom s´ho va passar el més bé possible.
Llegeix més

TASQUES A L´HIVERN

Diuen que els focs s´apaguen a l´hivern.
I és ben veritat!! es quan es pot fer les tasques de prevenció, com manteniment i millores de camins, punts d´aigüa i, si l´Administració (a tots els nivells) pogués destinar recursos, es podrien netejar zones boscoses, fer cremes controlades, tallafocs, i altres actuacions per minvar el risc a l´estiu.
Llegeix més

TRASLLAT A LA NOVA BASE

El dia 6 de Febrer és una data histórica: per fí l´ADF es trasllada a una seu pròpia, a l´Avinguda Sant Sebastià, al costat de l´antic Escorxador.
Llegeix més

Pàgines