ENS QUEDEM SENSE PARC DE SANT MATEU

La famosa crisi ha arribat al Parc de Bombers de Sant Mateu.
La Generalitat ha retallat despeses, i entre altres, ha eliminat el PARC DE SANT MATEU, que teniem des de fa varis anys a Vilassar. De moment la decisió es per aquest estiu.
Aixó vol dir que no tindrem al nostre poble el vehicle de Bombers que tenia la base, de 11 del matí a 20 hores, al Parc de Bombers de l´antic Escorxador.
El vehicle BRP del Parc de Sant Mateu ha estat asignat a la Columna Móbil d´Intervenció, amb base a Granollers, i que está formada per 3 camions tot-terreny i un vehicle lleuger 4x4 de comandament.
Aquesta unitat, que altres anys tenia la base a Bellaterra, està preparada per intervenir com a reforç en qualsevol foc forestal que es produeixi a la REMN (Regió Emergències Metropolitana Nord), o a altres punts que calgui.
Perdem inmediatesa en l´arribada a foc i el primer atac, i aixó és un repte més per a l´ADF, que per proximitat podem ser la primera força d´intervenció en cas de foc forestal per les nostres rodalies.
Esperem una propera finalització de les obres per tal que l´ADF es pugui traslladar a la Base de l´antic escorxador, que compartirem amb l´ambulància del SEM, que serà una millora en les nostres condicions de treball.
Comparteix