RECOLLIDA DE PINYES RESERVADA?

Quants de nosaltres no ens hem trobat amb un o varis individus a dins de la nostra finca forestal, agafant pinyes, impassibles i impunement. Davant de la impotència del propietari "Els recol.lectors", fan la seva. No es que estiguem en contra de la recollida de pinyes, però dins de casa seva tothom pot o vol fer el que creu convenient.

-Hem de recordar que la majoria d'aquesta gent, no ténen documentació, que el benefici majoritari no el treuen ells, i que estan robant un fruit del bosc, sense que el propietari ho sapiga.

Us demano... sempre que trobeu una o varies persones dins de la vostra finca privada collint pinyes, que els hi demaneu la posesió de la llicencia, que té un any de validesa, i no oblideu que també necessiten el permís per escrit del propietari de la Finca. Si teniu problemes amb ells, no dubteu en trucar la Policia o els Agents Rurals.

Amb l'Ajuda de tots acabarem amb els furtius de les Pinyes, que majoritariament no deixen les 5 pinyes reglamentaries, i que malmeten l'arbre i les branques durant el procès.

Comparteix