El llenguatge HTML

Els textos principals de les pàgines de Vilassar de Dalt- Entitats permeten unes mínimes etiquetes del llenguatge HTML.

Si escriviu les següents marques (tags):

• <B> Vilassar de Dalt </B>
    farà que el nom Vilassar de Dalt hagi sortit escrit remarcat en negreta

• <I> Vilassar de Dalt </I>
    farà que el nom Vilassar de Dalt hagi sortit escrit amb la tipografia itàlica o cursiva.

• <U> Vilassar de Dalt </U>
    farà que el nom Vilassar de Dalt hagi quedat destacat amb un subratllat. Aquest línia no inclou cap enllaç.

• Si voleu fer una enllaç a una altra pàgina des de dins del text heu d'escriure:

<A HREF="http://www.vilassardedalt.org">Vilassar de Dalt</A>

Amb aquesta sintaxi heu aconseguit crear un hipervincle en entre nom Vilassar de Dalt i l'adreça (URL) de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt

L'aplicació Vilassar de Dalt-Entitats també permet altres etiquetes com <TT>, <UL>, <OL>, i <LI>. Podeu saber més d'aquestes marques i conèixer més detalls del llenguatge HTML des d'aquest manual publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Comparteix