Recomanem (31 de juliol)

Avui és el darrer dia del mes de juliol i també el darrer dia de recomanacions estivals. Us en farem dues. La primera una novel·la:

Foenkinos, David. La delicadesa. Barcelona: La Magrana, 2011.

La història de la Nathalie, tanmateix, no és la història d’una felicitat. Ben mirat, tampoc no és una història trista. Al contrari. Hi passa alguna cosa terrible, sí, i moltes d’alegres i sorprenents. Perquè hi ha homes que són un pou de sorpreses. I s’esdevenen coses subtils i delicades, també. La delicadesa és molt important per a la Nathalie.
Una novel•la que es llegeix en una estona, enganxa molt i esperes amb ànsia passar la plana per acompanyar la Nathalie. El principi és com un somni, un conte de fades amb un gir tràgic, encara que previsible, era massa bonic per ser real. Després tens ganes de que avanci més ràpid per veure que se’n surt i que la vida a part de cruel pot tenir un as a la màniga i tornar una mica del que ha manllevat.
Molt recomanable pels pessimistes del món.

La darrera, un llibre infantil:

Llenas, Anna. El monstre de colors. Barcelona: Flamboyant, 2013.

El Monstre de Colors no sap què li passa. S'ha fet un garbuix d'emocions i ara li toca desfer l'embolic. Sabrà posar en ordre l’alegria, la tristesa, la ràbia, la por i la calma?
Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions.

Fins aquí les recomanacions de juliol. Han estat 24 llibres: per adults, joves, infants, de ficció i de no ficció. Esperem que entre ells hagueu trobat la vostra lectura refrescant de l'estiu.

Comparteix