Recomanem (7,8 i 9 de juliol)

Després d'uns dies amb problemes de connexió reprenem les recomanacions.

Tomé, Amparo ; Tonucci, Francesco. Amb ulls de nena. Barcelona: Graó, 2013.

Parla de nenes, de les seves dificultats, dels seus somnis, dels seus privilegis...
Està escrit a sis mans: Frato/Tonucci amb les seves vinyetes i Amparo Tomé i Francesco Tonucci amb els seus textos.
Amb ulls de nena és un cant d’amor, de respecte i de llibertat al futur esperançador de totes les nenes que un dia o un altre seran dones.

Malzieu, Mathias. El petó més petit. Barcelona: Mondadori, 2013.

Ets dels que es pensen que l'amor mou muntanyes? Que el nostre destí amorós està per sobre de la nostra voluntat? Creus que una història d'amor romàntica hauria de vèncer tots els obstacles?
Si mai t'has fet aquestes preguntes, aquesta novel•la ha estat escrita per a tu, i comença així:
Noi busca noia... Ep, un moment!, que els nostres personatges són força més originals: noi enamorat busca noia amb nom de flor, que quan la besen desapareix. El noi, enamorat i desesperat, recorre a un estrany detectiu privat, especialista a caçar dones difícils. I d'aquesta manera comença una aventura que, al capdavall, ens planteja una darrera pregunta: quan trobem l'amor de la nostra vida, sabem retenir-lo?

Santos, Care. Desig de xocolata. Barcelona: Planeta, 2014.

Desig de xocolata narra la història de tres dones unides en el temps per la seva passió per la xocolata i que tenen con a vincle comú una xocolatera de porcellana blanca.
La història es divideix en tres parts, en ordre cronològic invers, des que el preuat objecte de porcellana es trenca, fins al moment de la seva fabricació. Aquest pretext enllaça els tres relats centrals de l’obra: tres dones amb vides prou allunyades entre sí, més enllà del gust per la xocolata.
Premi Ramon Llull 2014.

Comparteix