Congo Lassané visita Vilassar de Dalt

Solidaris amb Burkina és una associació sense ànim de lucre que s´ha constituït recentment a Vilassar de Dalt amb la finalitat d´ajudar a millorar les condicions de vida dels habitants de Burkina Faso, i en especial de la regió de Tóecé.

A la revista Connecta´t del mes d´abril va sortir publicat un reportatge sobre la nostra experiència i els nostres viatges a Burkina Faso.

Congo Lassané, responsable de nombrosos projectes de desenvolupament en aquest país, va visitar Vilassar de Dalt el passat mes d´abril.
Va aprofitar l´ocasió per tenir una xerrada amb alumnes de la IE Sant Jordi, tant de primària com de secundària, i els va explicar com viuen els nens al seu país.

Durant la seva estada també es va projectar la pel•lícula Querida Bamako al Museu Arxiu Municipal, que tracta el tema de la peregrinació dels immigrants subsaharians fins a arribar a Europa, i que va comptar amb una bona afluència de públic.

Durant l´acte també va tenir oportunitat de comentar alguns aspectes de les condicions de vida del seu país i sobre la necessitat de tirar endavant projectes que ajudin a millorar-les.

Ara volem seguir treballant per aconseguir fer realitat un taller de costura per a les dones de la regió de Tóecé, que millori la qualitat de vida de les famílies i dels nens.

Per això necessitem la col•laboració de totes le persones que ens vulguin ajudar amb les seves aportacions econòmiques i/o el seu temps i dedicació per organitzar activitats que ens condueixin a aconseguir els nostres fins.

Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic de l´associació.

Comparteix