La festa contra el càncer 2004 recapta 60.000 euros

La festa contra el càncer a Vilassar de Dalt tanca el recompte amb una recaptació de 60.000 euros, (10.000.000 de les antigues pessetes).
La presidenta de la Junta Local de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer, Jerònia Sánchez, assegura que encara falten les donacions d'empreses i de particulars que sempre arriben més tard, i que la xifra final podria aproximar-se als 58.000 euros. Com ja és habitual la xifra definitiva es donarà a coneixer a finals del mes d'octubre.
Vilassar de Dalt és pioner en la recaptació de diners per la lluita contra la malaltia del càncer. Durant dos dies es fa una festa al parc de can Rafart on les persones que hi assisteixen poden comprar molts productes a les més de vint parades que hi ha muntades, també hi ha la possibilitat de dinar i sopar en el mateix recinte i gaudir de força activitats que hi ha organitzades. La festa conjuga molt bé l'aspecte lúdic amb el de la sensibilització de la malaltia, a través de xerrades informatives on hi participen metges especialitzats i que es fan en directe a la carpa de l'emissora municipal de Ràdio Vilassar de Dalt.
Comparteix