Comerç

Dades de l'entitat

Nom
Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt
Adreça
Mestra Viladrosa, 44
Codi postal
08339
Població
Vilassar de Dalt
Comarca
Maresme
Telèfon
629884622
Adreça de correu electrònic tronc84@yahoo.com
Àmbit
social
Nombre de socis
55
Quota
10 euros al mes
Data de constitució de l'entitat
19-11-1997
nif
G 61505582

Qui som

Xavier Mulet Dominguez

President

Núria Llofriu Recoder

Vicepresidenta

Mª Antonia Sanchez Navarro

Secretària

Rosa Bertran Cierco

Tresorera

Eulalia Rodon Forcada

vocal

Marta Uson Costa

Vocal

Imma Baylach Ventura

Vocal

Susana Pla Valles

Vocal

L'Associacio a la Festa Contra el Càncer 2008

Enguany, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt, també volem donat suport a la lluita contra el càncer, recolzant i estant presents al Parc de Can Rafart aquest cap de setmana, a l'edició 2008 de la Festa Contra el Càncer.
Esperem que ens hi trobem tots plegats!

REUNIÓ AMB ELS REPRESENTANTS DE L'AJUNTAMENT

Benvolguts associats,

Durant l´Assamblea ordinaria de l´Assocació de Comerciants i empresaris de Vilassar de Dalt que vam celebrar el passat mes de maig, es va encetar un interessant diàleg amb els representants de l´Ajutament al respecte de tot allò que aquest tenen previst fer en els aspectes que d´una manera o altra afecten al comerç de la població.

Llegeix més

Nova Campanya de Sant Joan 2008

Com cada any per aquestes dates, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt us vol felicitar el Sant Joan, i què millor que fer-ho regalant Coca i Cava perque ho pogueu celebrar.
Aneu a comprar a les nostres botigues associades i us donaran un tickets per entrar en el sorteig de 5 coques i 5 ampolles de cava que es farà el dia 20. Molta sort a tots i bon Sant Joan!

Reunió dels comerciants amb el regidor Santi Dorca

A iniciativa de l´Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt, el passat vespre es van reunir durant dues hores, a la sala de plens de l´ajuntament de Vilassar de Dalt, el regidor Santi Dorca i el seu equip amb els comerciants del poble.
Llegeix més

Cursos de Formació oferts per l'Associació

Una de les principals preocupacions de l´Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt és que els seus comerços associats disposin sempre del màxim d´eines per desenvolupar millor la seva feina.
Com que una d´aquestes és la formació, i davant l´interès mostrat per alguns de vosaltres, per començar aquest setembre us proposem la realització de dos cursos:

• Curs de Manipulació i Control d´Aliments ( 10 h)
• Curs de Comptabilitat ( 60 h)

Llegeix més

Bona Festa Major 2008!

Aquest proper dimarts dia 26 d'agost, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt us convida a tots i a totes a esmorzar un tros d'ensiamada a la xocolatada infantil popular que s'organitza a les 10 del matí a la Plaça de l'Ajuntament.

Us hi esperem!!

Èxit d'assistència a la Xocolatada Popular de la Festa Major

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt va participar en els actes de la Festa Major de la passada setmana, convidant a tots i totes a esmorzar un tros d'ensiamada a la xocolatada del dimarts 26 d´agost.

L´acte va ser un àxit d´assistència i es van repartir més de 400 talls d´ensaïmades entre els que es van acostar aquella hora a la plaça de l´Ajuntament.

Campanya de Tardor i la Fira del Bolet 2008

L´Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt us convida a celebrar la Tardor amb una promoció comercial.

Tot coincidint amb la Fira del Bolet d´aquest mes, aquest any hem treballat conjuntament amb l´Associació Amics del Bolet, per tal que la nostra campanya de Tardor tingui aquesta temàtica.

Llegeix més

Pàgines