Reunió dels comerciants amb el regidor Santi Dorca

A iniciativa de l´Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt, el passat vespre es van reunir durant dues hores, a la sala de plens de l´ajuntament de Vilassar de Dalt, el regidor Santi Dorca i el seu equip amb els comerciants del poble.

L´objectiu de la reunió es va assolir i es van tractar de forma oberta tots els temes actuals i previstos a nivell municipal que d´alguna manera afecten el comerç de la vila. Es va parlar del projecte encara molt incipient del nou mercat municipal, de la instal.lació de més superficie comercial, dels problemes d´aparcament i la senyalèctica, de les obres i els talls dels carrers afectats i de tots aquells aspectes que els assistents van voler conèixer de primera mà del mateix regidor.
També es va aprofitar per presentar el projecte de la nova web municipal per promocionar turítica i comercialment la vila, tot i que encara no està finalitzada.

La conclusió del president de l´Associació de Comerciants, Xavier Mulet, és positiva pel que es refereix a haver tingut una oportunitat com aquesta, i que els temes que es van tractar de forma oberta estaven majoritariament en consonància amb el que ja fa temps que es parlava, a banda de que el regidor va prendre bona nota de diverses peticions fetes pels comerciants.
De tota manera, cataloga de nota negativa, la poca assistència de comerciants del poble a la reunió, desaprofitant una oportunitat única, que mai s´havia donat, per poder trasmetre les seves inquietuts i sentir de viva veu dels representants de l´Ajuntament el projectes i temes que aquests tenen previst per la vila a curt i mig termini.

Comparteix