20 anys d'Agermanament amb Joyeuse

Foto de família dels dos Comitès a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.
El dia 28 d´abril es va celebrar a la sala de Plens de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt l´acte de commemoració dels vints anys d'Agermanament entre la nostre població i la vila francesa de Joyeuse.
Aquesta recepció de l'Ajuntament als comitès d'Agermanament de totes dues poblacions i a altres convidats, tant de part francesa com catalana, va incloure els parlaments dels Srs. Josep Samon, que, com a portaveu dels membres fundadors del comitè català, va repassar els orígens de l´agermanament entre els dos pobles, com a resposta a la sol·licitud d´una població occitana d´establir vincles amb una vila catalana i al interès d´aquesta ultima de fer viatjar els seus gegants...
Carles Wasserman i Jean Pierre Violet, presidents dels respectius Comitès, i Gerard Leinaud, representant de l'Ajuntament de Joyeuse i Llorenç Artigas, Alcalde de Vilassar de Dalt, van exposar en els seus parlaments la satisfacció pel present dels vincles entre les dues poblacions i la inquietud per que aquests siguin encara mes estrets en el futur. Aquest propòsit es va transformar materialment en la signatura d´una declaració d´intencions futures per part de totes les parts implicades.
L´acte va finalitzar amb un intercanvi d´obsequis entre totes dues delegacions.

La part menys oficial de la trobada va incloure un dinar de germanor a la Sala Polivalent de Can Rafart i una visita a dos dels orgulls del nostre poble els darrers temps: el nou Camp de Futbol i els Forns Romans de la Fornaca.

El darrer acte institucional de la jornada va ser l´inauguració de l´exposició de fotografies d´aquests 20 anys d´agermanament amb Joyeuse.

Altres actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs també van comptar amb la presencia dels nostres convidats francesos.

Comparteix