INFORMACIÓ PER ALS AFECTATS PER LES PREFERENTS

Als diaris de dissabte 20 d’abril va sortir com a última notícia que molts dels afectats per les preferents poden anar a l’arbitratge sense necessitat d’advocats ni denúncies i molts podran recuperar el 100% dels seus estalvis en dos o tres mesos.
Cal passar per les oficines de Bankia, Catalunya Banc o Novagalicia i demanar un formulari de sol•licitud d’arbitratge - NO CAL SIGNAR RES. Heu d’emplenar el full amb les vostres dades personals i també aportar la documentació que demanen. Aquesta documentació també es pot trobar a internet www.bankia.es
Quan tingueu tota la documentació a punt, porteu-la a l’oficina i la consultora independent KPMG valorarà la vostra sol•licitud i us aconsellarà si continueu endavant amb l’arbitratge perquè és un cas clar per recuperar els vostres estalvis o si és millor fer la denúncia a través d’un advocat.
En el cas de Bankia hi ha una bona predisposició per part de la Direcció General; avui es reuneix el Director amb els representants de la Plataforma Estafa Banca i el proper dimecres 24 d’abril a les 6 de la tarda faran una assemblea a l’institut Miquel Biada de Mataró per explicar les notícies de primera mà. Esteu convidats a assistir-hi.

Arxius adjunts: 
Comparteix