7ª TROBADA FOTO DELS NADONS DE VILASSAR DE DALT

El diumenge dia 27 de maig de 2007, es va fer la tradicional FOTO dels NADONS de Vilassar de Dalt al Parc de Can Rafart. Va ser la 7ª edició d'aquesta trobada de nadons on hi van participar tots els nadons nascuts durant l´any 2006 i que van ser inscrits en el padró municipal o bé al registre civil del jutjat de pau de Vilassar de Dalt. Tot i ser diada d´eleccions municipals, van venir 50 nadons dels 80 inscrits al registre civil.
A banda de la tradicional foto, com cada any, hi va haver jocs per la mainada.

Any rere any, aquest esdeveniment lúdic-cultural, està sent un èxit de participació.
Com anècdota l'any 2006, hi va haver UNA sola bessonada de nens. Els noms més posats han estat: Pau pels nens i Laia per les nenes. Cal dir que el nom de Pau repeteix podi, ja que l´any passat també ho va ser.
Com cada any, l´esdeveniment ha estat possible gràcies a Joaquim Vidal com a organitzador i “alma mater” de l´acte, en Lluís Pintor com a fotògraf, en Josep Gabarrón per part de l´Ajuntament de Vilassar i Ràdio Vilassar de Dalt que en fa difusió. Però, no ens volem oblidar dels veritables protagonistes principals d´aquest acte, els nadons. Sense ells, no es podria fer aquesta trobada.

Gràcies!

Comparteix