FOTO DE NADONS NASCUTS A VILASSAR de DALT DURANT EL 2003

FOTO NADONS DEL 2003 DE VILASSAR DE DALT

(4ª Edició)

4ª TROBADA FOTO DELS NADONS DEL 2003 DE VILASSAR DE DALT

El passat diumenge dia 25 d´abril de 2004, es va fer la tradicional FOTO dels NADONS de Vilassar de Dalt al Parc de Can Rafart. En aquesta 4ª edició, hi van assistir els nadons nascuts durant l´any 2003 i que han estat inscrits en el padró municipal o bé al registre civil del jutjat de pau de Vilassar de Dalt.
El dia va acompanyar l´acte, ja que feia un sol esplèndid, i a més a més, hi havien jocs per a la mainada.
Any rera any, aquest esdeveniment lúdic-cultural, està sent un èxit de participació. Aquest any hi han vingut 55 nadons dels 85 inscrits a l´Ajuntament de Vilassar de Dalt.
Com anècdotes, podem dir que aquest any passat 2003, ja que sempre es fa la foto de tots els nadons nascuts l´any anterior, han vingut 2 bessonades (nen-nena i nene-nena). Els noms més posats han sigut: Pol, Àlex i Arnau pels nens i Maria, Anna i Marta per les nenes. Cal a dir que fins a finals del mes de juny van néixer 41 nadons.
Com cada any, l´esdeveniment ha estat possible gràcies a Joaquim Vidal com a organitzador i “alma mater” de l´acte, en Lluis Pintor com a fotògraf, en Joan Pujol i tots els companys seus de la Regidoria de Cultura de Vilassar de Dalt, a l´Eva Godàs i companys tècnics de Ràdio Vilassar de Dalt i com a veritables protagonistes principals d´aquest acte, els nadons. Sense ells, no es podria fer aquesta trobada de nadons.

Per més informació:
Joaquim Vidal Sanmiquel
C/Murillo, 30
Vilassar de Dalt
93-750.84.13
E-mail: quimividal@yahoo.es

Col.laboren:
Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Vilassar de Dalt
Fotografia Lluis Pintor
Ràdio Vilassar de Dalt 97.4 FM

Comparteix