S'han constituït les JERC a Vilassar

Però què és exactament JERC?

JERC són les sigles de Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya. Sóm un partit polític de joves que volem aconseguir un país millor.

Pensem que el millor per a tot el poble català seria aconseguir la independència dels estats espanyol i francès i construir un estat lliure, democràtic, en què tots tinguem els mateixos drets i no hi hagi discriminació per raos de sexe, raça, religió, gustos, opinions, orientació sexual, etc. i en que l'estat controli que no hi hagi una gran desigualtat econòmica entre els seus ciutadans. Tot això respectant el medi que ens envolta, ja que no podem oblidar que nosaltres venim de la terra, i sense ella no sobreviurem.

També creiem que s'ha de canviar la manera de fer política, fent que el ciutadà torni a veure la política com a sinónim d'esperança per assolir allò en què un creu, i no com un niu de corrupció i avorriment, que és la situació actual del món polític. Creiem que per aconseguir els nostres objectius com a poble hauriem d'arribar a enteses comunes amb forces polítiques que també tenen idees semblants a les nostres.

Des de Vilassar els nostres objectius son explicar i difondre les nostres idees, perquè creiem que són correctes, i millorar el nostre poble en mesura del possible.

Comparteix