Per bon camí

Pretemporada Cadet

Vilassar de Mar [3]
Penya Blanc-i-Blava de Vilassar de Dalt [5]
Golejadors: Sergio (3), Aitor i Jordi

Vilassar de Dalt, 17/09/05

El nou equip cadet començava la pretemporada jugant contra un rival directe en la Lliga, el Vilassar de Mar, després de més de dues setmanes d'entrenament.

El partit es posava de cara ben aviat ja que en la primera jugada del partit Sergio conseguia el 0-1. Tot i això, una errada col·lectiva va propiciar l'empat en la següent jugada, així que, als 30 segons ja s'anava 1-1.

La possessió de la pilota era dels blanc-i-blaus, que tenien tancats als rivals en la seva pista, fruit d'aquesta pressió Sergio prenia la pilota a l'últim defensor i encarava al porter, que conseguia desviar la pilota, però rebotava contra el seu defensor i entrava dins la seva pròpia porteria.

Amb el marcador a favor l'equip ha seguit pressionant i ha aconseguit marcar el tercer, amb un gol de força d'Aitor, des de dins de l'àrea. A manca d'un minut els locals conseguien reduir distàncies amb un fort xut des de la frontal després d'un refús d'en Dani.

La segona part ha començat amb més pressió per part de l'equip local, però sense excessius problemes per als blanc-i-blaus. Jordi conseguia el quart gol, treint-se l'espina d'un xut al pal al primer temps. Els locals tornaven a reduir distàncies amb un doblepenal, que Dani a punt estar d'aturar. Abans d'acabar el partit, Sergio, amb una jugada trenada de tot l'equip, conseguia el seu tercer gol i el definitiu 3-5.

La propera setmana l'equip Cadet farà la seva presentació a casa contra un dels equips més forts de Catalunya, el Futsal Mataró, una veritable prova de foc per calibrar el nivells d'aquests petits pericos. El partit es jugarà al Pavelló de Can Banús, el dia 25 a les 10 del matí.

Comparteix