Torna el Campus d'Estiu de la Penya

Per quart any consecutiu la Penya Blanc-i-Blava de Vilassar de Dalt, amb la col·laboració del RCD Espanyol, organitza un Campus d´Estiu per nens i nenes de 5 a 14 anys, enguany durant les cinc setmanes compreses entre el 27 de juny al 29 de juliol.

De dilluns a divendres de 16h a 19h, els alumnes aprendran, conviuran i, sobretot, es divertiran, no només jugant a futbol i futbol-sala, sinó també practicant altres esports i fins i tot, realitzant excursions i anant a la piscina. Exceptuant les excursions, la resta d´activitats es realitzaran a les instal·lacions públiques de l´esmentat municipi.

Enguany, seran els jugadors de l´equip de futbol-sala de la Penya Blanc-i-Blava de Vilassar de Dalt els que duran a terme les tasques de monitors durant el Campus. En la seva segona temporada d´existència l´equip ha assolit una meritòria tercera plaça en la classificació amb la qual l´equip resta a l´expectativa d´un possible ascens, el segon en dues temporades.

El preu del Campus és de 130€, tot i que en cas d´inconvenient de realitzar el Campus sencer, el preu és adaptable al nombre de setmanes de participació i al nombre de germans apuntats.

Per a més informació i inscripcions: 606.51.07.01 (Josep) ó 686.13.51.88 (Miquel).

Comparteix