Vilassar és blanc-i-blava

A finals de març de 2002, un grupet de pericos es va reunir per fer nèixer un somni, crear una penya del RCD Espanyol a Vilassar de Dalt.

Des d'aquell dia, la Penya no ha parat de crèixer. Actualment som gairebé un centenar socis, tot i que encara no tenim local on poder veure els partits del nostre equip, i participem en tants actes com podem dels que organitza l'Ajuntament i el RCD Espanyol.

Cada any organitzem una costellada perica a Can Rafart, pels volts de la Festa Major dels Sants Màrtirs, on ens reunim amb moltes altres penyes del nostre club per celebrar l'aniversari de la fundació de la penya. Aquest any farem la tercera el proper dia 25 d'abril. Ja us n'informarem.

També organitzem un campus d'estiu pels més petits, perquè durant el mes de juliol puguin jugar i divertir-se, portant-los a la piscina, al pavelló, al camp de futbol, a la platja, i a fer una visita a les magnífiques instal·lacions de la ciutat esportiva del RCD Espanyol.

Des d'aquest any la Penya té una secció de futbol sala, amb un equip masculí que juga al grup primer de la tercera divisió. Els podreu veure cada quinze dies, els diumenges a dos quarts d'onze al Pavelló Municipal de Can Banús.

Si sou pericos i us voleu apuntar, ja ho sabeu. Truqueu-nos i en parlem.

Josep Carlos
President PBBVD

Comparteix