III Curset Off Road de nens i nenes de Vilassar de Dalt

Foto dels participants al curset de la P.M.V.D.
Trenta nens i nenes, acompanyats dels seus respectius pares o mares i altres familiars, van protagonitzar, diumenge passat dia 21 de Gener, una extraordinària matinal de motociclisme infantil al Circuit de Vallmorena.
Una jornada que va començar amb un esmorzar pels més petits i que gràcies a la tasca del grup de monitors integrat per Diego González, Oscar González, Oriol Mena, Pedro Pérez Santi Roig i Carlos Wic, sense oblidar la feina de manteniment dels traçats, el circuit mateix i el solar cedit per l'ocasió per la immobiliària La Llave de Oro, tasca portada a terme per Javier Perales, va servir per què els i les joves aspirants a pilots milloressin la seva tècnica de pilotatge o s'iniciessin en la pràctica del motociclisme, en un entorn de seguretat adequat.
El lliurament d'uns recordatoris va servir per tancar un acte que va comptar amb la presència del Sr. Santi Dorca, Regidor d'esports de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, els veritables responsables de que la població compti amb una infrastructura que es l'enveja de moltes altres viles i dels seus practicants del motociclisme.
Comparteix