SUBVENCIONS DIRECTES A ESPORTISTES

Funcionament 2007:
La Penya Motorista Vilassar de Dalt establirà per l´any 2007 la següent modalitat de subvencions directes a esportistes:

La Junta Directiva de la P.M.V.D. subvencionarà amb l´import de la llicència federativa (del tipus “nacional” com a màxim) tramitada a través de l´entitat més el de la quota de soci a l´entitat als 5 pilots que aconsegueixin la millor classificació al final de la temporada 2007, independent del tipus de campionat (provincial, autonòmic, nacional o internacional) o categoria (sènior, júnior, cadet, juvenil, aleví o veterà) i de qualsevol de les disciplines contemplades per les diferents federacions motociclistes.
En cas de participació formant part d´un equip format per pilots de l´entitat (p.e.: resistència) només es tindrà dret a 1 partida de subvenció més quota.
La Junta Directiva de la P.M.V.D. es reserva el dret de decidir assignar aquesta subvenció a un pilot que no compleixi aquesta condició si així ho creu convenient.

Per ser candidat a rebre aquesta subvenció s´hauran de complir els següents requisits:
1. Ser resident a Vilassar de Dalt (adults)
2. Ser soci de la Penya Motorista Vilassar de Dalt.
3. Tramitar la llicència a través de la P.M.V.D.
4. Presentar una notificació que permeti comprovar el resultat obtingut al final de la temporada (presentació obligatòria abans de 31/12/2007)

El beneficiari de la subvenció tindrà l´obligació de presentar una justificació de la quantitat rebuda.

Comparteix