Línies mestres de la futura Diputació de Barcelona

Es presenta als alcaldes del Vallès Oriental i el Maresme les línies mestres de la futura Diputació de Barcelona
El president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, presentarà demà als alcaldes del Vallès Oriental i el Maresme el procés de reflexió estratègica RE SET, que pretén dibuixar les línies mestres de la futura Diputació, una vegada aprovat el nou Estatut de Catalunya.
Servei de premsa Diba.es

Corbacho estarà acompanyat de l´alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i del diputat de Govern Local, Antoni Fogué.
La presentació tindrà lloc demà dimecres, 22 de novembre, a les 19:00 hores, a la Sala Francesc Tarafa (carrer de Corró, núm. 45-47).

La presentació als alcaldes del projecte RE SET té com a objectiu consensuar amb els electes locals les línies estratègiques de la futura Diputació, i arriba una vegada s´ha realitzat un procés consultiu intern, en el qual 300 treballadors i treballadores han fet aportacions a partir d´un document de treball redactat durant la primavera i l´estiu per un Consell d´Experts extern, integrat per 25 intel•lectuals i professionals de prestigi.

Amb les aportacions dels treballadors i dels alcaldes s´elaborarà un document final que es presentarà a finals de proper mes de febrer.

CONTACTE DE CORBACHO AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

El president de la Diputació, Celestino Corbacho, atendrà els mitjans de comunicació abans de l´acte de presentació al alcaldes, a les 18:30 hores, a la mateixa sala Francesc Tarafa.
---------------------------------------------------------------------------

Comparteix