Primera promesa complerta : la Llei de Serveis Socials

Dit i fet. Fets, no paraules. Després de la primera reunió del nou Govern, el president Montilla va comparéixer davant els mitjans per explicar que la primera llei que s´envia al Parlament per a la seva tramitació i aprovació és la Llei de Serveis Socials. Es tracta d´una promesa feta per Montilla durant la campanya electoral, i és la marca més clara del Govern d´esquerres. Una bona prova és que CiU va bloquejar aquesta mateixa llei al Parlament al final de la passada legislatura.

La Llei de Serveis Socials universalitza aquests serveis per a tots els ciutadans , independentment del seu nivell de renda. És a dir, seran per a tothom, igual que les escoles públiques, la sanitat pública i les pensions.

En la mateixa reunió, el Govern va enviar al Parlament la Llei de creació del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, una “aposta pel diàleg”, en paraules de Montilla, i la Llei de creació de l´Institut de Seguretat de Catalunya , que anirà més enllà de ser una escola per a policies o bombers per esdevenir “un centre generador de coneixements”.
--------------------------------------------------------------------------

Comparteix