Guillem Torres i Judit Porta, Hereuet i Pubilleta del Maresm

Canet de Mar va acollir diumenge 15 de novembre 2009 la quarta edició del Certamen de l´Elecció de la Pubilleta i Hereuet del Maresme.
En aquest acte, Guillem Torres i Gardell, Hereuet de Vilassar de Dalt 2008, va ser escollit Hereuet del Maresme 2009. Per la seva banda, Judit Porta i Eiximeno, de Vilassar de Mar, va ser proclamada Pubilleta del Maresme 2009.
La resta d´escollits van ser: Dameta del Maresme 2009, la Mariona Arañó i Loyo de Canet de Mar; i Fadrinet del Maresme 2009, l´Enric Loire i Velasco de Vilassar de Mar.
En el Mateix acte es van acomiadar els representants del 2008, en una trobada que va aplegar unes 250 persones de diferents municipis maresmencs.
En el Mateix acte s´han acomiadat els que han estat els representants del 2008, i entre ells la vilassarenca Gisela Torres i Gardell, Dameta Comarcal del Maresme 2008.

L´acte ha comptat amb la presència del pubillatge de Vilassar de Dalt del 2008 i del 2009, la Pubilla Núria Aubareda, l´Hereu, Martí Sancliment, la pubilleta, Anna Montagut i l´hereuet Enric Rodon, així com d´una vintena d´acompanyants. En total s´han aplegat unes dues-centes cinquanta persones de diferents poblacions del Maresme.

Comparteix